Se mange flere før/efter billeder på vores instagram 

Vores Hair extensions system

Hos Complete Hair har vi valgt at bruge Monna Lisa systemet som er det eneste Hair extensions system der ikke ødelægger ens eget hår.

Det er et anderledes keratin system, som IKKE bliver svejset på og som består af 100% ren keratin og derfor IKKE indeholder lim eller andre skadelige stoffer.

Derfor kan Monna Lisa Hair extensions systemet benyttes af alle, selv hvis man har et meget fint og skrøbeligt hår.

Med Monna Lisa Hair extensions systemet kan man lave det flotteste og mest naturlige slutresultat, ved at mixe flere forskellige nuancer ind i hver enkel tot og på denne måde ramme din egen hårfarve helt perfekt.

Samtidig kan man placere keratin totterne mere præcist, så det passer til din frisure og netop derfor bliver resultatet fantastisk og helt naturligt.

Hårets kvalitetet

Vi har eneforhandling af Monna Lisa Hair extensions i Danmark, Norge, Sverige og Nordtyskland.

Monna Lisas Hårkvalitet har i årtier været kendt som en af verdens fineste europæiske hårkvaliteter.

Hos Monna lisa arbejder man hele tiden på at forbedre hårkvaliteten, så nu er vi meget stolte af at kunne præsentere: Vores helt nye unikke hårkvalitet, som er det lækreste lange og tykke remy hår min. 60 cm. langt.

 

Hair extensions priser

  • Fuld påsætning (forlængelse og fylde) incl. Tilklip fra kr. 2.000,-
  • Lille påsætning (fylde i egen hårlængde) incl. Tilklip fra kr. 850,-

 Priserne er FRA priser.

Prisen afhænger af længden og tykkelsen på dit eget hår. Derfor tilbyder vi dig en gratis og helt uforpligtende konsultation så vi sammen kan finde den perfekte løsning til lige netop dig og dit hår.

Ring nu på tlf. 33 21 70 70 og få en tid


Påsætning

Alle vores påsættere hos Complete Hair & Beauty har den 4-årige frisøruddaannelse, samt stor erfaring og er specialister i Hair extensions.

Vores frisører sørger for at du får den bedste vejledning, om hvordan du passer dine nye Hair extensions, så de holder så længe som muligt.

Ved rigtig pleje, kan du have dine extensions på i op til 4 måneder, herefter kan håret ofte bruges igen.

 

Spørgsmål & svar

1. Hvorfor skal jeg vælge dette system frem for andre Hair extensions systemer?

Monna lisa hair extensions system er et anderledes keratin system og det eneste som ikke kan ødelægge dit eget hår. Når du har fået taget dine Monna lisa Hair extensions ud, er dit hår stadig helt intakt. Dette skyldes at vi bruger 100% ren keratin, uden lim og uden svejsning. Havde det været blandet med lim, f.eks. hot fusion, ville du kunne se alle de knækkede hår efter aftagning. Pas på efterligninger! Mange kalder deres lim systemer for keratin. Det skyldes at så længe der bare er lidt keratin i, må de kalde det for et keratin system, også selvom resten er ren lim. Derudover har Monna lisa hair extensions håret en unik kvalitet. Det er 1. sorteringshår i europæisk kvalitet, som har samme fine hårstruktur som ens eget hår. Med Monna lisa hair extensions system opnår man et langt flottere slutresultat, fordi man i dette system kan skræddersy hver enkel tot og blande flere forskellige nuancer i totterne. Samtidig kan man placere totterne mere præcist så man kan lave en fuld frisure. Vores hår er altid min. 60 cm langt.

 

2. Hvor lang tid kan mine Hair extensions holde?

Med et almindeligt skandinavisk hår kan dine hair extensions holde i helt op til 3 måneder, har du mere kraftigt hår kan det ofte holde helt op til 4 måneder. Holdbarheden har også meget at gøre med hvor god du er til at passe og pleje dit extensions hår.

 

3. Hvordan plejer jeg mine Hair extensions?

Vask håret i hovedbunden med Monna lisa Hair extensions Special shampoo, husk altid at rede håret ud inden du vasker det. Begge dele er vigtigt og vil forlænge holdbarheden af dine Hair extensions. Vask håret min. Hver 2. dag da keratin totterne ikke kan tåle for meget fedtstof. Hver gang du vasker dit hår skal du bruge hårkur i længder og spidser, lad hårkuren sidde i et par minutter. Skyl ikke hårkuren helt ud af håret, der skal helst sidde en smule tilbage. Husk at balsam ikke er godt nok da den ikke genopbygger og forbedrer håret ligesom en hårkur. Hver dag skal du bruge silkedråber i dit hår, det styrker dine hair extensions, forbedrer og giver det fugt. Inden du går i seng om aftenen skal du altid rede dit hår og flette det til natten. Gå aldrig i seng med vådt hår. Når du har fået dine hair extensions på får du en gratis Monna lisa børste med hjem, som du skal bruge i hovedbunden. Børsten fanger de hår, som du fælder fra dit eget hoved imens du har dine hair extensions på, sådan undgår du filter i samlingerne.

 

4. Hvilken metode bliver brugt til at få Monna lisa Hair extensions ud?

Vi bruger først en lille tang til at klemme samlingerne flade med, derefter påfører vi Monna lisa aftagningsvæske. Monna lisa væsken er en helt skånsom væske som vi står og arbejder med i bare hænder hver dag, så der er intet skadeligt i denne væske. Væsken opløser keratinen og fordamper derefter. OBS. Havde dette været et lim system f.eks. hot fusion havde man ikke kunne bruge denne væske, så skal man bruge en mere kraftig væske som vil skade dit hår. Efter vi har påført den skånsomme hair extensions aftagnings væske er totterne lige til at tage af. Derefter skal man ind og redde de fældede hår fra dit eget hoved ud, som sidder i udgroningen. Vi bruger Monna lisa leave-in silkcream, som letter udredningen, så det ikke kan skade dit eget hår. Alle mennesker fælder 100-150 hår om dagen og de samler sig i udgroningen. Derfor er det meget nemt at få ud hvis man har delt totterne fra hinanden når de filtrer sammen og været flittig med sin Monna lisa Hair extensions børste i hovedbunden. En aftagning tager typisk mellem 30-60 min.

 

5. Hvordan ved jeg om mit hår trænger til at blive skiftet?

Når din udvoksning er vokset ca. 3-4 cm ud, så har de siddet i 3-4 måneder og så er det tid til at du skal have rykket dine hair extensions op. Hvis du har passet og plejet dit hår som vi har vejledt dig til, kan dine totter bruges igen og prisen vil være ca ½ pris per. tot. Førsøg aldrig at tage dine hair extensions ud selv, da det vil skade og slide på dit eget hår.

 

6. Jeg har tabt nogle totter, hvad gør jeg?

Det er helt naturligt at tabe nogle totter hen af vejen, for når man fælder fra sit eget hoved kan man resikere at man fælder alle de hår en tot sidder på og til sidst vil totten falde af. Alle mennesker kommer hvert år igennem nogle fældeperioder, hvor man fælder mere og der kan man resikere at tabe lidt flere totter. Det vil være forskelligt fra gang til gang, det kan også være du er heldig slet ikke at tabe nogen. Der er selfølgelig normal slittage som betyder at man fælder lidt af extensions håret hver dag, så synes du at håret er blevet lidt for tyndt efter 1½-2 måneder, kan du altid komme ind og få sat nogle ekstra totter på. Gem altid de totter som du taber, de kan bruges igen. Skulle du mod forventning tabe nogle totter indefor de første 14 dage, sætter vi dem gratis på igen.

 

7. Hvad hvis jeg skal farves imens jeg har mine Hair extensions på?

Ens eget hår kan selfølgelig farves/lysnes når der efterhånden kommer en udvoksning, dette skal helst gøres i vores salon, da vi er kvalificeret til at behandle hair extensions kemisk. Man må aldrig farve håret uden vejledning fra sin hårpåsætter, da farvning kan skade dine hair extensions.

 

8. Jeg skal på ferie med mine Hair extensions, hvad gør jeg?

Hvis du skal bade i pool eller saltvand med dine hair extensions er det vigtigt at du fletter håret i en stram fletning, eller sætter det op i en stram knold. Hvis håret bliver vådt, skal du med det samme når du kommer op af vandet løsne din fletning eller knold op, så håret kan tørre mens det er løst. Sørg for at vaske hovedbunden med Monna lisa hair extensions shampoo og afslut med hårkur og silkedråber i længder og spidser. Husk altid at vaske dit extensions hår lidt oftere, når luften er varmere. Det kan være en god ide, når du vasker håret, at du slutter af med koldt vand for at undgå bløde totter. Husk at både dit hår og dine hair extensions udtørrer i sydens varme, så brug dine silkedråber flittigt.


Kursus

 Vi uddanner løbende andre frisører i Norden, i Monna lisa Hair extensions.

Er du interesseret i at komme på kursus, kan du kontakte os på tlf. 33 21 70 70 for mere info.

OBS. Kun for moms registrerede frisører.